« Naspäť na tento recept

Sendviče z vajíčok s lososom verzia na vytlačenie

Milovníci sendvičov sa zamilujú do tohto skvelého občerstvenia ozdobeného zelenými listami a ružovým lososom v hlavnej úlohe.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Vo veľkej miske rozmiešame 4 vajíčka s Podravkou Natur.

Do mixéra alebo sekáčika dáme zostávajúce vajce, ricottu, špenát a rozmixujeme. Hotovú zmes pridáme k vajíčkam a dobre premiešame.

Do panvice (Ø 24 cm) dáme trošku oleja a z polovice vajíčkovej zmesi pripravíme omeletu. Najprv pečieme prikryté pokrievkou jednu stranu, potom omeletu ľahko otočíme a opečieme krátko z druhej strany.

Hotovú omeletu vyberieme z panvice a zo zostávajúcej zmesi pripravíme druhú, takým istým spôsobom. Omeletu nakrájame pomocou formy alebo pohárika s Ø 6-8 cm (okrúhly alebo iný tvar).

Na jednu malú omeletu natrieme syr, pridáme plátok lososa, prikryjeme druhým kúskom omelety a ozdobíme čerstvým špenátom.

Suroviny




30
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist