Seitan na paprike (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Môj najväčší problém v dietach je,že ľúbim mäso a tak som dnes skúšala mäsko vegetarijánov,seitan a urobila som si perkelt,keď že mám UH deň/cestovinový/..
Postup
- Z múky a vody som urobila husté cesto,nechala som ho 45 min stáť potom som ho ponorila do teplej vody a pomalým miesením sa uvolňoval z cesta škrob,a takto som sa v tom madžgorila,až z toho nezostalo skoro nič,asi 150g gumovej hmoty,ani som nemohla riadne fotiť,zalepená som bola aj za ušami..
- potom tú hmotu som natrhala a vyvarila vo vode ...
- potom som to zliala a poliala sójovou omáčkou,,,
- a samotný perkelt na olej som dala cibuľku a popražila dala som múku a tiež popražila,potom červenú papriku a zaliala vodou v ktorom bolo mäsko a naposled som dala mäsko a všetko dochutila koreninami a prevarila,medzitým som vyvarila bezvaječné penne a mohla som obedovať,akože mäso,nemalo chybu,ale nabudúce si seitan kúpim,dostať aj ochutený ...
- Dobrú chuť!