Segedínsky guláš
	        Segedínsky guláš (fotorecept)
	        Autor receptu: gordonko
	         
	        
	        ... ,,od  kapusty   chlap   je  hustý,,   .....  niektorá  kapusta  preháňa ,  vtedy   máte   ,,husté  behanie,, vy
| 
				  	  
				  	30-45 minút príprava  | 
				  	  
				  	50-60 minút tepelná úprava  | 
Postup
- potrebné  suroviny
 - nakrájame si  cibuľu  nadrobno  ,  mäso na  kocky  a  kapustu na  menšie  kúsky
 - cibuľu si osmahneme  na  horúcom  oleji  do sklovita
 - pridáme  na  kocky  pokrájané  mäso  ...  premiešame
 -   osolíme  a   okoreníme   čierným  mletým  korením  a   osmahneme,   kým  nám  mäso   ,,neobelie,,  ...potom  zavrieme  tlakový   hrniec   a   dusíme   asi  20 - 25  minút
 - keď je  mäso  skoro  hotové , pridáme  pokrájanú  kapustu
 -  premiešame
 - podlejeme   vodou  
 -   pridáme   ostatné   korenie ,  bobkový  listy , celé nové korenie  a  čierne korenie   a  necháme   povariť
 - medzitým  si  na  suchej  panvici prehrejeme asi  dve či tri  lyžice   múky  a  ked  začne   hnednúť,  pridáme  olej a  premiešame  spolu
 - pridáme   červenú  mletú  papriku,   premiešame   a  za  stálého  miešania  podlievame  trochou   vody, kým  nemáme   krémovú  konzistenciu  ...pozor   na  hrudky   ..... ak  sa  vám  hrudky  spravia,  preložte zátrepku  do  vyššej  nádoby   a   použite  tyčový   mixér
 - .....   kremovú zátrepku pridáme   ku  kapuste a  premiešame
 - smotanu  premiešame   s   vegetou  
 - a  tým   chuť  zjemníme  ....   dochutíme octom  podľa  vlastnej  chuti  a  necháme   prejsť   varom   
 - ....   DOBRÚ   CHUŤ