Šampiňónové rizoto 
	        Autor receptu: luss44
	         
	        
	        Premýšľala som čo také rýchle ukuchtiť k obedu a zužitkovať šampiňony v chladničke, 
voľba padla na rizoto. Aby bolo také voňavejšie, pridala som aj vlastnoručne nazbierané 
hríby z mrazáku.
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Na oleji si speníme cibuľu, pridáme pokrájané šampiňony a hríby, hrášok, osolíme a okoreníme, podusíme asi 20 min., pridáme premytú ryžu, zalejeme vývarom a dusíme, kým nie je ryža mäkká. 
 - Prípadne dolievame po troche horúcu vodu. Zvykla som si robiť rizoto v teflonovom woku, ryža sa mi krásne udusí a neprichytí sa na dno.