Šalát z medvedieho cesnaku

Autor receptu: arko

Tento recept som nasiel pri hladani obrazkov medvedieho cesnaku, ktory chcem zaradit do svojho jedalnicka ako viacere "plane" rastliny. *Nie je to moj recept, je to skopirovane z linku dole. viac na: http://bahnova.blog.sme.sk/c/141770/Detoxikacia-podla-medveda-medvedi-cesnak.html

10 minút
príprava

Postup

  1. Rozmiešame soľ a mleté korenie, prípadne sušenú petržlovú vňať v olivovom oleji
  2. Pridáme pokrájané mandle (alebo vlašské orechy)
  3. Pridáme pokrájané papriky (alebo uhorky), paradajky
  4. Primiešame tuniaka (alebo slaný balkánsky syr, mozzarela, ovci syr - každý podľa chute)
  5. Pridáme pokrájaný medvedí cesnak a všetko dobre premiešame
  6. Podávame samostatne alebo s hriankou (prípadne posypeme na kocky nakrájaným a zapečeným chlebíkom)