Šalát z čínskej kapusty (fotorecept)

Autor receptu: mariaklara

Recept na tento šalát si robím vždy podľa toho, čo mi špajza ponúkne. Mám ho veľmi rada, chutí mi hlavne ako príloha k obedu a viem ho zjesť hoci aj s maslovým chlebom na olovrant.

2-3
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si všetky ingrediencie.
  2. Pokrájame postupne všetku zeleninu, pór, papriku.
  3. Pridáme olivy.
  4. Môžeme pokrájať karfiol, brokolicu, paradajky.
  5. Čínsku kapustu. Pridáme olej, ocot a med, z ľahka premiešame.
  6. Podľa sezóny si môžeme ľubovolne dopĺňať aj inú zeleninu, napr. uhorky, kaleráb, cukinu alebo mrkvu, ktoré postrúhame do šalátu.