Šalát s mozzarellou, prosciuttom a so žltým melónom

Autor receptu: redakcia

Kombinácia piva s jedlom poskytuje tisíce možností. Ich správnym výberom si môžete dopriať nové gastronomické zážitky a chuťové potešenie.

4
porcie
15 minút
príprava

Postup

  1. Šaláty umyjeme, natrháme na menšie kúsky, osušíme v čistej utierke alebo odstredivke. Plátky prosciutta, mozzarellu a šalát tiež natrháme.
  2. Semienka slnečnice nasucho opečieme. Namiešame dresing, dochutíme malým množstvom soli a čerstvo mletým korením.
  3. Suroviny na šalát pred podávaním premiešame. Šalát zalejeme pripraveným dresingom a posypeme semienkami.
  4. Tipy: Slnečnicové semienka môžete nahradiť pínio-vými. Najchutnejšia mozzarella je z byvolieho mlieka (di buffala).