Šalamún zákusok.(fotorecept)
	        Autor receptu: ancicka
	         
	        
	        Tento recept je jednoduchý a rýchly.
| 		  
				  	  
				  	20-30 porcií  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 160-170 °C  | 
Postup
- Vodu ,cukor,tuk a kakao dáme do hrnca a za stalého miešania zohrejeme až sa zmes spojí.  Nevaríme!Odoberieme 3/4 hrnčeka zo zmesi...
 - a dolejeme rumom.
 - Do zohriatej zmesi pridáme múku ,prašok do pečiva a vajcia.Poriadne vymiešame.
 - Vymiešanú zmes vylejeme na vymastený múkou vysypaný plech.                                      Použijeme hrnček podľa toho ,aký veľký máme plech.Vo väčšine sa používa 2-2,5 dl hrnček.
 - Zmes,ktorú sme zriedili z rumom,po upečení vylejeme rovnomerne na horúci koláč a necháme ho vo vypnútej rúre ešte 5 min.Potom ho vyberieme a vychladnúty pocukrujeme.Pokrajame ľubovoľne.