Salámová nátierka

Autor receptu: ivetulienka

25 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Ošúpanú cibuľu najemno posekajte a v panvici na oleji orestujte do sklovita.Pridajte kečup,horčicu a podľa chuti chilli korenie alebo mletú červenú papriku.Všetko spolu zmiešajte,chvíľu pavarte a napokon dajte úplne vychladnúť.Mäkkú salámu pomeľte na mäsovom mlynčeku a zmiešajte s vychladnutou pripravenou zmesou.Pridajte nadrobno pokrájanú kápiu,majonézu i žervé syr,podľa chuti soľ a znova všetko dobre premiešajte.Nátierku nechajte v chlade krátko odstáť a podávajte s pečivom alebo s hriankami.Natreté pečivo môžete posypať posekanou vňaťou z mladej cibuľky alebo postrúhaným syrom.