Jahňacie mäso
Saag s jahňacím mäsom a kokosovým mliekom
Autor receptu: redakcia
Postup- Špenát sparíme v osolenej vriacej vode asi na minútu. Scedíme, necháme vychladnúť a zmiešame so zeleným čili.
- Na dne nádoby rozpálime olej, pridáme bobkové listy, zelený a čierny kardamóm, škoricu, klinčeky a rascu. Keď rasca začne meniť farbu, pridáme nakrájanú cibuľu. Keď cibuľa zosklovatie, pridáme nasekaný cesnak a ďalej restujeme ďalšiu minútu. Pridáme zázvorovú a cesnakovú pastu, čili a jahňacie mäso. Orestujeme a stále miešame. Pridáme tri šálky vody. Osolíme a varíme, kým jahňacie mäso nie je úplne mäkké.
- Na záver pridáme sparený špenát a kokosové mlieko.
|