Ryžový šalát s avokádom a mangom

Ryžový šalát s avokádom a mangom

Autor receptu: ryzasos

Svieži, farebný a vyvážený, tento šalát z avokáda a manga je jedným z tých receptov, ktoré vám po prvom súste vyčarujú dobrú náladu.* Ideálne pre každé ročné obdobie, kombinuje prírodné ingrediencie, ktoré dodávajú jedlu chuť, textúru a extra nádych radosti. Navyše, so základom zo špeciálnej šalátovej ryže SOS sa stáva kompletnou, sýtou a veľmi všestrannou možnosťou.

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Umyte a nakrájajte ovocie, ktoré budete používať (jahody, mango, avokádo atď.), šalát nakrájajte na prúžky alebo ľahko jedlé kúsky a trochu rozdrobte syr feta. Môžete tiež pridať orechy ako chrumkavý akcent. Všetko pridajte do misky.
  2. Ryžu SOS Exotic Salads uvarte podľa návodu na obale a nechajte vychladnúť.
  3. V malej miske zmiešajte 3 diely olivového oleja s 1 dielom octu Balsamico di Modena, pridajte niekoľko kvapiek citróna, trochu medu, soľ a čierne korenie. Dobre premiešajte, kým sa všetko nespojí a nezískate aromatickú zálievku.
  4. Vychladenú ryžu pridajte do misky spolu s ovocnou zmesou a polejte zálievkou.
  5. Premiešajte a podávajte.