Oprážané kuracie kúsky
Rýchle kuracie mäsko (fotorecept)
Autor receptu: dorko
Rýchla a fajná večera, ktorá sa dá
pripraviť za pár minút. Alebo sa
dá mäsko naložiť aj dopredu a v
chladničke vydrží až 3 dni.
2-3 porcie |
15 minút príprava |
10-15 minút tepelná úprava |
Postup
- Prsia nakrajame na male platky, zasypeme zemiakovym skrobom a poriadne premiesame, aby boli vsetky kusky maska obalene.
- V miske rozslahame vajicko a zmiesame s rovnakym mnozstvom sojovky.
- Zmesou zalejeme v Solamyle obalene masko a zlahka, ale dokladne premiesame. Nechame postat cca 15 - 20 minut alebo v chladnicke kolko treba, vydrzi aj tri dni.
- Zmes komplet vyklopime na panvicku s rozpalenym olejom a rychlo opecieme.
- Podavame s ryzou a salatom z cinskej kapusty alebo kimchi. Hodi sa k tomu aj sladka cili omacka.