Oprážané kuracie kúsky

Rýchle kuracie mäsko (fotorecept)

Autor receptu: dorko

Rýchla a fajná večera, ktorá sa dá pripraviť za pár minút. Alebo sa dá mäsko naložiť aj dopredu a v chladničke vydrží až 3 dni.

2-3
porcie
15 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Prsia nakrajame na male platky, zasypeme zemiakovym skrobom a poriadne premiesame, aby boli vsetky kusky maska obalene.
  2. V miske rozslahame vajicko a zmiesame s rovnakym mnozstvom sojovky.
  3. Zmesou zalejeme v Solamyle obalene masko a zlahka, ale dokladne premiesame. Nechame postat cca 15 - 20 minut alebo v chladnicke kolko treba, vydrzi aj tri dni.
  4. Zmes komplet vyklopime na panvicku s rozpalenym olejom a rychlo opecieme.
  5. Podavame s ryzou a salatom z cinskej kapusty alebo kimchi. Hodi sa k tomu aj sladka cili omacka.