Rýchla rybka
Autor receptu: hanee
Vacsinou sa spamatam, ze treba nieco navarit, az ked ma prepadne hlad, preto milujem jedla, ktore su hotove za par minut. ak mate v mrazaku "pohotovostne" mrazene rybie filety, toto je recept pre vas. Ak nemate, na najblizsom nakupe si jedny prihodte do nakupneho kosika.
4 porcie |
5 minút príprava |
15 minút na 220 °C |
Postup
- Kúpte si rybie filety rybky, ktorú máte rada. Malo by však byť bez kosti.
- Na dostatočne velký kus alobalu položte filet, okorente, rascou, paprikou, kari a posoľte. Na záver iba poprašte hladkou múkou a na vrch dajte plátok masla. Zabalte do albalu tak, aby pri príprave neunikala z baličku para. Takto pripravte kazdý kúsok filetu osve.
- Predohrejte rúru a vložte alobalové baličky.
Mojej rybke stačilo 15 minút, ak ju tam pre istotu necháte20, nič sa nestane.
Rybka sa v alobale dusí, takže pokiaľ ste ju dobre zabalili, nemalo by sa stať, že sa dlhšou prípravou vysuší.
HOTOVO !
- Servírovala som len s uvarenými zemiakmi premiešanými s maslom a paradajkovo-cibuľkovým šalátom v sladkokyslom náleve. Rybku pri servírovaní môžte pokvapkať citrónom.