Rybacia pomazánka z filet v rajčinách (fotorecept)
Autor receptu: tinca
Ďalšia moja vlastná pomazánka, ku ktorej mi dala inšpiráciu @mamatata2, ktorá v diskusii k mojej prvej rybacej nátierke napísala, že aj z rýb v rajčinách je dobrá. A mala pravdu, nedalo sa nevyskúšať. Takže ďakujem, bola výborná.
3-4 porcie |
15 minút príprava |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- V jednej miske dobre na jemno roztlačíme konzervu filet v rajčinách. V druhej miske vymiešame bánoveckú nátierku so zmäknutým maslom. Potom pridáme nadrobno nasekanú cibuľku /mladú aj s cvíbikmi/,chilli omáčku /nemusí byť/,horčicu a vňaťku.
- Obe masy zmiešame, dochutíme čerstvo namletým korením, soľou a citrónovou šťavou.
- No a môžeme podávať na celozrnnej bagetke, ktorú si nakrájame do šikma. Ozdobíme, uhorkou, limetkou a cherri rajčinkami. A raňajky alebo desiata sú ako vyšité. Dobrú chuť!