« Naspäť na tento recept

Rybacia polievka verzia na vytlačenie

Kto má možnosť cestovať do Maďarska, odporúčam Vám kúpiť si tam afrického sumca, je to veľmi chutná, nerozpadávajúca sa ryba a tam je za veľmi dobrú cenu.

Autor receptu: tetrisss

Postup receptu

Všetku zeleninu si nakrájame na menšie kocky, rybu na väčšie /2x2x2/. Na masle opražíme cibuľu, po chvíli pridáme pór, popražíme do sklovita, pridáme korenie, všetku ostatnú zeleninu, podusíme, po asi 5 minútach podlejeme vodou, môžeme pridať aj bujón. Zmes podusíme, dolejeme potrebný objem vody. Asi po pol hodine pridáme kúsky ryby a ešte 10 minút povaríme. Ak je potrebné dosolíme, oštiplavíme. Podávame s čerstvým chlebíkom.

Suroviny




4
porcie
10
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist