Rybacia fašírka (fotorecept)
Autor receptu: bozulka
Našla som v mrazáku gule s platýsa a nič iné ma momentálne nenapadlo len fašírka. Ale bola výborná.
3-4 porcie |
20 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- Rozmrazeného platýsa posekáme,pridáme namočené rohlíky,cibuľku,cesnak,vajcia,koreniny,soľ/vegetu/ ja som pridala ešte pol káv.lyžičky chilli omáčky.Všetko dobre premiešame a robíme fašírky,ktoré jemne obalíme v strúhanke.
- Fašírky vysmážame na oleji.Ja som volila 2 spôsoby jeden klasický na panvici.
- Druhý spôsob vo fritéze
- Vo friteze som smažila 2x 8min.Smažila som na pár kvapkách oleja.
- Vo fritéze boli trošku suchšie,ale len na povrchu.Pretože to bola večera,tak bez prílohy iba so zeleninkou a pohárom vinka.