Rybací šalát s chrumkavou bagetou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
15 minút
príprava
3-4 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Do misy dáme zmes pripravenej zeleniny. Mrkvu nastrúhame na pásiky a ostatnú zeleninu a mango na kocky. Zalejeme olivovým olejom, balzamikovým octom a dochutíme oreganom a soľou.
  2. Na panvici rozpálime olivový olej, do ktorého postupne pridávame kúsky rýb, čili papričky (tie podľa chuti, kto má ako rád pikantné jedlo), ďumbier, strúčiky cesnaku, karí pastu (poprípade korenie karí). Všetko to 3–4 minúty restujeme na ohni a nakoniec dochutíme citrónovou šťavou a sójovou omáčkou.
  3. Šalát nakoniec podávame s bagetkami, ktoré opečieme v rúre a potrieme olivovým olejom, cesnakom a ozdobíme bazalkou.