Rybací kusový šalát (fotorecept)
	        Autor receptu: tinca
	         
	        
	        Hotových šalátov je v obchodoch a lahôdkach na výber neúrekom. Ale ten domáci je najlepší. Vyskúšajte môj rybací zo zavináčov, je výborný.
| 		  
				  	  
				  	2-3 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
Postup
- Pripravíme si suroviny. Zavináče otvoríme a náplň /čalamádu/ dáme preč. Pokrájame ich na úhľadné stredne veľké kúsky. Mrkvu uvaríme a mrazený hrášok sparíme a rýchlo ochladíme,aby nestratil farbu. Môžeme použiť aj strerilizovaný, ja radšej používam mrazený. Nakrájame si šalotku nadrobno, uhorky na plátky a mrkvu na strúhadle,alebo pretlačíme cez koliesko, ako má kto radšej.
 - Rybu zmiešame so zeleninou okoreníme môžeme trošku osoliť, ja som nesolila,lebo zavináče sú dosť slané. Potom pridáme majonézu, pochúťkovú smotanu a dobre premiešame. Ak mate radi, môžete pridať aj  trošku nasekaného kôpru /nemusí byť/ a pár kvapiek limetkovej šťavy. Šalát vychladíme.
Rada navyše:kúpte si stredne veľké zavináče, sú chutnejšie.
 - A dobrota je na svete. Podávame s ľanovým chlebíkom, alebo s bagetkou. Dobrú chuť želám!