Ryba so špenátovo - hubovou omáčkou
	        Autor receptu: kecemis
	         
	        
	        V tomto recepte je mozne pouzit pollock, lososa alebo inu rybu podla vlastnej chute.
| 		  
				  	  
				  	4-6 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Do hrnca alebo vacsej panvice dam olivovy olej rozohriat, pridam cibulu, cesnak, zazvor a curry pastu. 
 - Po troch minutach pridam vsetko ostatne okrem citronovej stavy a pretlaku. Papriky pokrajane na pasiky, jalapeno nasekane nadrobno, sol, koriander a pokrajane huby ( pouzil som sampiony) a miesat az kym cibula nezmekne, asi 5-6 minut.
 - Pridame spenat, premiesam, a varim kym mi spenatove listky nazacnu vadnut. Priblizne 2-3 minuty.
 - Ked nam spenatove listky zacnu vadnut, pridavam rajcinovy pretlaka vodu. Toto privediem do varu, stiahnem teplotu a povarim znova niekolko minut. Potom pridam rybu nakrajanu na kocky, dobre premiesam a neham varit asi osem minut. Dve minuty pred koncom pridavam este citronovu stavu.
 - Podavame to na ryzi zmiesanej s uvarenon brokolicou, pripadne karfiolom.