Roštenka schönbrunnská

Autor receptu: guzmania

Kombinácia mäsa a zaujímavej zmesi nevyzerá možno lákavo...ale chuti úžasne :)

6
porcií
60 minút
príprava

Postup

  1. Hovädziu roštenku umyjeme vcelku pod tečúcou vodou, osušíme, pokrájame na roštenky, ktoré naklepeme, osolíme a opečieme na časti oleja. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho
  2. Do misy pridáme na oleji opraženú slaninu pokrájanú na kocky spolu s očistenou nakrájanou cibuľou a rajčiakový pretlak. Pridáme sterilizovaný chren, sterilizované uhorky pokrájané na kocky. Vajíčka uvaríme na tvrdo, pokrájame a vložíme k ostatným surovinám. Všetko premiešame a podávame s tarhoňou ktorú sme si uvarili podľa návodu. Dobrú chuť.