Bravčová roláda
Rolády s fazuľkou na tekvicovom pyré
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
45 minút príprava |
20 minút na 180 °C |
Postup- Z bravčovej krkovičky nakrájame štyri rovnaké plátky, ktoré osolíme, okoreníme, obalíme plátkami slaniny a naplníme fazuľkovými strukmi. Všetko spolu zrolujeme a spevníme špáradlom alebo niťou.
- Tekvicu očistíme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody, kým nezmäkne. Po uvarení scedíme, vyšľaháme s trochou masla a dochutíme soľou a mletým bielym korením.
- Medzitým mierne opečieme bravčové rolády, ktoré potom vložíme do pekáča s kockou masla a dopečieme v rúre pri teplote 180 °C. Pečieme 20 minút. Upečené rolády prekrojíme a podávame s tekvicovým pyré a uvarenou ryžou preliatou výpekom z pekáča.
|