Roláda plnená údeným mäsom (fotorecept)
	        Autor receptu: dorisa
	         
	        
	        Zostalo mi údené mäso v mrazničke zo sviatkov. Našla som si tento recept,uvarila som. Je to mňamka.
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pripravíme si suroviny na varenie.
 - Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme a pretrieme.Pridáme múku, zmiešanú s práškom do pečiva, vajce, soľ.
 - Vypracujeme cesto.
 - Uvarené údené mäso pomelieme . Cesto rozvaľkáme na utierke, a navrstvíme pomleté mäso.
 - Zvinieme pomocou utierky do rolády. Roládu dáme do pečiaceho sáčku, dobre zviažeme konce.
 - Dáme variť do veľkého hrnca s vodou. Po polovici varenia, sáčky s roládou otočíme.
 - Na oleji udusíme kyslú kapustu.
 - Asi po 15 minútach varenia je roláda uvarená. Vyberieme ju a nakrájame na platky.
 - Podávame s dusenou kyslou kapustou, jedlo polejeme cibuľkou, opraženou do zlatova.  Ja opekám  roládku trochu na panvici , aby chytila kôrku.