Rizoto so zázvorom a mozzarellou
	        Autor receptu: jenny4
	         
	        
	        Pôvodne to malo byť úplne iné jedlo, ale keďže hlad je najlepší kuchár, vzniklo toto :)
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Ryžu dáme variť podľa návodu na obale. Ja som vodu ochutila Dobrotou (niečo ako Vegeta). Kým sa ryža varí, pokrájame polovicu malej cibule na malé kúsky a dáme opražiť na olej (asi 1 min). Rajčiny pokrájame na malé kocky, pridáme k cibuli a za občasného miešania opekáme asi 5 minút. Na koniec pridáme čerstvý postrúhaný zázvor, poriadne premiešame a po minúte stiahneme z ohňa. Zmes z panvice zmiešame s ryžou a s na malé kocky pokrájanou mozzarellou.