Rezy - ríbezľová indiánka (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Je to môj vlastný recept.Veľmi chutný a kyselkavý rez.

24
porcií
60 minút
príprava
12-15 minút
na 170 °C

Postup

  1. Pripravím si suroviny,
  2. v miske ich zhnetiem,
  3. a na doske cesto vypracujem.
  4. Cesto rozvaľkam vo veľkosti plechu,ked cesto nejde naraz preložiť,kľudne ho rozdeľte na viac časti a preložte na vymastený plech.Nechám upiecť.
  5. Potrebné suroviny na plnky.
  6. Do misky si dám sirup a dolejem vody,tak aby bolo 800 ml.Pridám puding ,vanilku a cukor podľa chuti.ked začne puding hustnúť,pridám ríbezle,preto až teraz,aby sa nerozvarili,lebo sú mrazené.Nechám prejsť varom a odstavím.
  7. Trocha prechladnutý vylejem na vychladnuté cesto.Rozotriem.
  8. Vyšľahám šľahačku a pridám tvaroh a zašľaham.Podľa chutí ocukrujem.
  9. vyšľahánu dám na vychladnutý puding a rozotriem.
  10. na šľahačku rozložím indiánky.
  11. Na indiánka rozotriem čokoládovu polevu./foto sa mi nejak nevydarilo/
  12. Podľa keksov pokrájam,ozdobím šľahačkou a ríbezľami.Dobrú chuť.