Rezy Ferrero Rocher

Autor receptu: lia66

Už ani neviem odkiaľ mám tento recept...v podstate to ani nie je "originál"-ako vačšinou si recept vylepším podľa seba...skúste, možno vám zachutí-my ho zbľajzneme vždy na "posedenie".

Suroviny

Postup

  1. Múka, cukor práškový, cukor vanilkový, kypr.prášok, vajíčka, smotana a mlieko=redšie cesto. 3/4 cesta vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie...do 1/4 zamiešame kakao a ciky/caky vylejeme na cesto biele-vo vyhriatej rúre na 180st upečieme cca 50min.
  2. Spravíme si krém:kondenzované mlieko uvaríme vo vode 2 hodiny-neotvárame horúce, necháme vychladnúť!!!...po vychladnutí je mlieko tekuté, ale mierne "zhustne" a získa karamelovú farbu. Maslo vymiešame s nutellou(ja som použila choco nussa-teraz ho majú v lidli 750g v akcii), pridáme uvarené mlieko a vymiešame...ďalej pridáme nahrubo nastrúhané horalky(použila som tie lacné z lídlu)a arašidy, jemne varechou premiešame...krémom potrieme upečený a vychladnutý korpus-vrch ciky/caky polejeme bielou polevou. PS:to uvarené mlieko treba pridávať postupne a zašľahávať(keby ste to tam len tak vyliali celé, tak vynaložíte veľké úsilie, kým by sa vám tá masa spojila)...a ešte som zabudla-koláčik treba pred podávaním vychladiť najmenej 4 hodiny v chladničke.