Rezeň - z núdze cnosť

Autor receptu: bozulka

Tento recept vznikol ako náhrada za inú surovinu a výsledok bol prekvapivý.

4
porcie
15 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie prsia jemne naklepeme v igelitovom sáčku,osolíme,obalíme v múke,vo vajíčku rozšlahanom s pivom /to mám radšej ako mlieko/ a tu nastal problém.Zabudla som na to,že strúhanku som použila do kvasnicových knedličiek.Bola ešte možnosť urobiť cestíčko,ale na to som nemala chuť.Tak som trošku snorila v špajze a našla som pohankovú krupicu.Ešte som tak rezne nerobila a rozhodla som sa ,že vyskúšam a boli výborné do chrumkava vypečené .Už raz sa mi to stalo a vtedy nebolo nič iné len kokosová múčka /strúhaný kokos/.Vyskúšala som pre istotu na jednom kúsku a prekvapila ma tá chuť takže boli rezne obalené v kokose. Preto hovorím,že netreba sa báť hoci na prvý moment sa to zdá divné,ale treba skúšať!!!