Resanka
	        Autor receptu: martulienocka
	         
	        
	        Je velmi chutný a oblľúbený a hlavne, ked sa nezje dlho vydrzi ako čerstvý, mäkučký....
| 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	30-35 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Hladkú múku, cukor, ,soľ,  kvasnice urobíme si kvások - necháme nakysnúť  . Potom vmiešame sneh.  Medzitým si urobíme plnku. 
Mlieko , pudingy, kakao, cukor, heru, všetko vymiešame, uvaríme, aby sme dostali horúci puding.
Vychladíme  napoly.  
 - Po nakysnutí cesto rozdelíme na 8 častí.
Každé cesto rozvaľkáme na obdĺžniky , natrieme plnkou 2 -3 lyžice zatočíme ako závin.
Zoberieme 2 naplnené záviny a spletieme ako vrkoč.
Dáme na vymastený hlboký  plech , potrieme žľtkom a olejom , pečieme v rúre asi 30- 35 minút.