Rebierka a pečená zelenina (fotorecept)
	        Autor receptu: evusik
	         
	        
	        Toto je taký úplne, ale úplne obyčajný recept, ale nám neobyčajne chutil....
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Zmiešaním všetkých prísad si pripravíme marinádu a dobre ňou potrieme rebierka, necháme odležať
 - a dáme piecť zakryté na 180-200°C asi 60 minút. Možno sa vám zdá, tých rebierok je málo, ale sme len dvaja a mne sa dnes akosi mäso vôbec nežiadalo. A veru aj ten môj týchto pár rebierok jedol aj na obed aj na večeru a jedno tam ešte stále je :-) 
 - mäsko sa nám pečie, nachystáme si zeleninu. Najskôr marinádu - olej vymiešame s pretlačeným cesnakom, pridáme soľ a bylinky - bazalku, oregáno, tymián, estragón, petrželku, kto nemá môže použiť sušené, napr. provensálsku zmes, alebo inú obľúbenú...
 - zeleninu nakrájame na väčšie kusy. My sme si priniesli zo záhrady hokkaido, žltú a zelenú cuketu, nové zemiačiky, prvý krát aj cherry paradajky a tiež aj cibuľu - takže všetko z vlastnej záhradky - jupíííí. Polejeme marinádou a dáme piecť.
 - Práve keď som chcela strčiť zeleninu do rúry, vrátil sa muž z hríbov. Priniesol nejaké šampiňóny a plný košík masliakov. Tak som to samozrejme hneď využila a šampiňóny som hodila na pekáč. Masliaky som očistila a už sú v mrazáku :-)
 - zeleninu som piekla asi 20 minút prikrytú a potom 10 minút odkrytú. Bola to fakt dobrota. Ja som sa napráskala zeleniny a mäso mi tentokrát vôbec nechýbalo. Nové zemiačiky a pečená tekvica hokkaido  nemali chybu :-)