Rebarborový koláč 
	        Autor receptu: darinocka
	         
	        
	        Sezónny koláčik je zvláštny tým,že je na ňom aj krupicová kaša.
| 		  
				  	  
				  	12 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	25 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Očistenú rebarboru pokrájame na kocky.
 - Z mlieka,krupice a cukru uvaríme hustejšiu kašu,ktorú necháme vychladnúť.Pozor,aby veľmi nezhustla,musela som variť ešte raz!
 - Cesto: Z múky,cukru,tuku,vajca a PDP vypracujeme cesto,ktoré na vymastenom,menšom plechu /23x35/ rozvaľkáme malým valčekom,alebo pekne rozpatláme prštekami.
Potrieme vychladnutou krupicovou kašou,posypeme rebarborou a škoricovým cukrom.
 - Pri 180 stupňoch pečieme do ružova asi 25 minút.