Rebarborová ružička
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	35 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Rebarboru očistíme, pokrájame a varíme spolu s cukrom. Neskôr ju rozmixujeme na pyré, ktoré prepasírujeme. Pridáme vnútro vanilkového struku, šľahačku, cukor a prevaríme. Odstavíme a vmiešame namočené plátky želatíny.
 - Túto zmes nalejeme do pripravených silikónových formičiek a necháme 24 hodín v chladničke.
 - Pred podávaním pripravíme z cukru karamel, pridáme červené víno a lesné ovocie. Prevaríme a prepasírujeme na hladkú omáčku. Ozdobíme čerstvými jahodami, mätou a čokoládou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |