Ravioly plnené hríbmi
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
45 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Z múky, žĺtkov a oleja vytvoríme husté cesto, ktoré poriadne vymiesime a necháme odpočívať v chladničke. Po hodine vyberieme, rozvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme štvorce. Dvojice naplníme a okraje stlačíme.
- Plnka: Sušené hríby krátko obvaríme v horúcej vode, precedíme a nasekáme na malé kúsky. Fenikel nakrájame nadrobno a zmiešame s hríbmi, troškou parmezánu a mascarpone. Touto plnkou plníme vykrojené cesto, ktoré prikryjeme ďalším cestom a vytvoríme ravioly. Varíme vo vode zhruba minútu.
- Maslo prehrejeme na panvičke a pridáme nasekanú šalviu. Uvarené cestoviny vložíme do tejto maslovej omáčky, zľahka zahustíme parmezánom a dozdobíme čerstvou šalviou.
|