Ratatouille s mäskom
Autor receptu: hammers
Tento recept mám moc rád, spojenie ingrediencií v tomto jedle sú priam na zjedenie :)
3-4 porcie |
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu aj s pretlačením cesnakom.
- Vložíme mäso nakrájané na pásiky, podusíme.
- Pridáme všetky koreniny a ešte necháme podusiť 5 minút.
- Baklažán, ktorý sme si predom nakrájali a nasolili aby sa "vypotil" z vody a cuketu tiež na kocky nakrájanú pridáme k mäsku. Pridáme vodu a dusíme...
- Keď je cuketa skoro mäkká, pridáme papriku.
- Keď je všetko mäkké nakoniec pridáme paradajky a dochutíme soľou a cukrom. Varíme max. 5 minút a potom odstavíme zo sporáku.