Ratatouille quiche

Autor receptu: redakcia

Tyčinky, lupienky, chrumky. Tam často končí chuťovková fantázia. Pritom stačí chvíľa a máme tu tip-top pohostenie aj k tomu najvzácnejšiemu vínu. Najmä slovenské úspešné zlaté a červené moky si to zaslúžia.

4
porcie
20 minút
príprava
10 - 15 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Všetku zeleninu nakrájame. Zvlášť opečieme na olivovom oleji baklažán, potom papriky a potom cukety. Na druhej panvici urestujeme cibuľku, pridáme rajčiny a podusíme ich 5 minút.
  2. Potom pridáme opečenú zeleninu, roztlačený cesnak, nasekané čerstvé bylinky a necháme vychladnúť. Cesto rozložíme do formy, pridáme vychladenú zmes a zalejeme rozšľahanými vajíčkami so smotanou a s ementálom. Pečieme pri teplote 160 °C.