Ratatouille quiche
Autor receptu: redakcia
Tyčinky,
lupienky,
chrumky. Tam často
končí chuťovková
fantázia. Pritom stačí
chvíľa a máme tu
tip-top pohostenie aj
k tomu najvzácnejšiemu
vínu. Najmä
slovenské úspešné
zlaté a červené moky
si to zaslúžia.
4 porcie |
20 minút príprava |
10 - 15 minút na 160 °C |
Postup
- Všetku zeleninu nakrájame. Zvlášť opečieme
na olivovom oleji baklažán, potom
papriky a potom cukety. Na druhej panvici
urestujeme cibuľku, pridáme rajčiny
a podusíme ich 5 minút.
- Potom pridáme opečenú zeleninu, roztlačený
cesnak, nasekané čerstvé bylinky
a necháme vychladnúť. Cesto rozložíme do
formy, pridáme vychladenú zmes a zalejeme
rozšľahanými vajíčkami so smotanou
a s ementálom. Pečieme pri teplote 160 °C.