Rakvičky s becherovkovým krémom
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Žĺtky, vajce, kakao a práškový cukor šľaháme metličkami na najvyššom stupni asi 2 minúty. Do múky zamiešame sódu a zmiešame s vyšľahanými vajíčkami. Plníme do dobre maslom vymastených formičiek, Formičky naplníme iba do štvrtiny.
 - Dáme piecť do vyhriatej rúry 60 minút na 80 stupňov. Hotové necháme vychladnúť a vyklopíme. Mascarpone zmiešame s cukrom a becherovkou. Hotový krém nastriekame na rakvičky a posypeme strúhanou čokoládou.
 - NÁŠ TIP: Ak chceme originálne rakvičky, vynecháme kakao. Rakvičky by mali byť vnútri duté.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |