Rajské ráno

Autor receptu: andiss

Prečo rajské? To zistíte hneď podľa jednej ingrediencie... Opäť moja obľúbená kombinácia ovsenej kaše, v týchto síce teplejších, ale zamračených dňoch padne vhod... :)

Suroviny

Postup

  1. Ideme na to. Klasicky si pripravíme kašu a to tak, že do mliečka dáme štipku soli a prisypeme vločky - miešame na miernom plameni. Keď začína kaša hustnúť, nastrúhame polovičku jabĺčka a miešame ďalej do požadovanej hustoty. Ochutíme brezovým alebo kľudne aj trstinovým cukrom, či medom.
  2. Nalejeme do taniera, ozdobíme zbytkom jablka, ktoré pokrájame, posypeme škoricou, ľanovými semienkami a orechami. Už pri servírovaní mi zvykne ubudať z taniera, ešte som stihla zachytiť plnú fotku. Dobrú chuuuuuť! :-))