Rajčinová kapusta (fotorecept)
	        Autor receptu: jody
	         
	        
	        Jedávali sme to s párkom, či klobásou. Tu na vareche som sa naučila podávať ju s fašírkou. Super jedlo. :-) Ak vynecháte mäso, tiež sa nič nedeje. :-)
| 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	25 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Nadrobno nakrájanú cibuľku speníme na oleji, zasypeme cukrom a necháme skaramelizovať.
 - Pridáme nastrúhanú, alebo na tenšie slíže nakrájanú kapustu, po vrstvách, priebežne solíme a zasýpame kmínom. Ak nepustí vlastnú šťavu, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka.
 - Medzitým si dáme variť obielené zemiaky so stonkami petržlenovej vňate.
 - Keď je kapusta udusená, ...
 - ... rajčinový pretlak rozmiešame s troškou vody a lyžicou škrobu,...
 - ...pridáme ku kapuste, dobre premiešame a necháme zo dve minutky prevariť.
 - Ku scedeným zemiakom pridáme maslo a čerstvú vňať a dobre premiešame.
 - Naservírujeme kopec zemiakov, ešte väčší kapusty a korunujeme to dobrou fašírkou. Prajem dobrú chuť. :-)