Quiche z mleteho mäsa s tymiánom a červeným vínom (fotorecept)
Autor receptu: sneica
výsledok ma milo prekvapil....:)
Postup
- suroviny spracujeme na cesto ktoré odložíme na pol hod. do chladničky...
- cesto rozvaľkáme,uložíme do formy s priemerom 28-30 cm a pečieme asi 10 min...
- medzičasom si na olivovom oleji orestujeme cibuľu a cesnak,neskôr pridáme mleté mäso.
Dochutíme soľou a korením, pridáme paradajkový pretlak a Sambal Oelek,podlejeme vinom a dusime.... Potom nechame mierne vychladnúť, vmiešame tymián a citrónovou kôrou.
- naplnime predpečené cesto...
- vajička a smotanu šľaháme...pridáme nastrúhaný syr a vylejeme na vrch...
- Pečieme pri 180 ° C po dobu 25-30 minút.
- a možme chutnať...:)
- prajem aj Vam dobrú chuť....