| 
	        
	        
	        
	        Pstruh na bylinkáchAutor receptu: redakcia | 
 2porcie
 | 
 15 minútpríprava
 | 
 20 minúttepelná úprava
 | 
PostupPstruha vykostíme a dôkladne umyjeme. Dochutíme soľou, korením, rascou, paprikou a opečieme na oleji po
oboch stranách. Na panvici speníme maslo, pridáme bylinky – šalviu, bazalku a polievame opečené filety. Nakoniec pokvapkáme citrónovou šťavou. Vhodná príloha – varené zemiaky, zemiakové pyré.Ako filetovať rybu: 
Umytého pstruha dáme na dosku a ostrým nožom rozrežeme.
 
Opatrne popri kosti rybu režeme od hlavy k chvostu.
 
Polovice ryby ešte očistíme od zvyšných kostičiek, dôkladne ich prezrieme.
 
 |