Prsia plnené špargľou a syrom
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup- Zelenú špargľu očistíme a konce odrežeme. Vložíme do vriacej a osolenej vody a necháme povariť. Keď je špargľa polomäkká, vložíme ju do studenej vody s ľadom a rýchlo ochladíme. Na panvičke špargľu urestujeme na masle a dochutíme soľou.
- Kuracie prsia pozdĺžne prerežeme tak, aby sme mohli dovnútra vložiť syr a špargľu, ale aby sa prsia neotvorili. Ugrilujeme ich na grile.
- Malé baby zemiaky dobre umyjeme a so šupkou uvaríme. Na panvičku dáme olivový olej a baby zemiaky.
- Zemiaky necháme opiecť a pred koncom pridáme na polovičky nakrájané olivy, cherry paradajky, čerstvý rozmarín, soľ, plátok citróna a niekoľko plátkov cesnaku.
|