Pražma zlatá pečená v alobale (fotorecept)
Autor receptu: zolik
Lahky letny obed alebo vecera. Podobny recept pridala @pusta 15.jula 2013. Moja priprava
sa ale trochu odlisuje. Snad Vam bude inspiraciou.
2 porcie |
20 minút príprava |
35 minút na 180 °C |
Postup
- Suroviny si pripravime a ryby ocistime.
- Na alobale v pekaci naplnime brusnu dutinu cesnakom, bylinkami a maslom. Riadne osolime, okorenime, posypeme masalou a pokvapkame citronovou stavou. Na vrch polozime kusok masla, kolecko citronu a vetvicky byliniek.
- Ryby zabalime do alobalu a vo vyhriatej rure pecieme 20 minut na 180°C. Medzitym si predvarime nove zemiaky v supke rozkrojene na polovice.
- Alobal otvorime, ku kazdej rybe pridame porciu predvarenych zemiakov a zapekame dalsich 15 minut.
- A mozeme podavat.
- @izabella929 pridava na zaver svojich receptov obrazok ruzi zo svojej zahrady. Tento napad sa mi zapacil natolko, ze ja pridam obrazok mojho keramickeho diela z mojej zahrady.