Pórovo-špenátový prívarok bez múky (fotorecept)
Autor receptu: stephanus
2-3 porcie |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- V litri vody varime cibulu, nakrajane zemiaky, bobkove listy a rascu.
- Pridal som ako dochucovadlo klobasku z daniela (vegetariáni nemusia dať).
- V druhom hrnci som povaril nakrajany pór.
- Pridal stipku muškatoveho orechu (chuti wunderbar aj v zemiakovej kasi, rakusania to zboznuju).
- Spenat som z mliekom rozmixoval ...
- Pór tiez.
- Úplne do hladka.
- Prilial som mliecny mix spenatu a nechal cele priviest ku varu.
- Cely mix sa potom prileje do vyvarenych zemiakov a necha sa kusok povarit spolu. Vôňa už hovori miesto slov, takze zle to urcite nebude. Hlavne bez muky a zdravo.
- Nie je to privarok ako s mukou, ale ludia milujuci privarky a trapiaci sa dietou urcite ocenia. Zelam dobru chut!
|