Poriadny domáci hamburger
Autor receptu: lali87
Konečne som po dlhšom čase opäť vytiahol gril a toto som na ňom vyčaroval :)
Postup
- Priznám sa, že sa mi nechcelo piecť nejakú žemľu, tak som si ich kúpil. Tie kupované sú dokonca trochu aj sladké, s nimi mi to chutí trochu viac.
- Hovädzie mäso som si pomlel, pridal trošku soli, čierneho korenia, chilli a cesnaku. Vytvaroval som si z neho placky, asi tak centimeter hrubé a väčšie ako žemle, nech sa mi mäso nestratí, keď sa spečie. Slaninu odporúčam piecť v trúbe tak, že ju dáte na papier, na slaninu dáte ďalší papier a zaťažíte plechom alebo napr. miskou...
- Ako si spravíte poschodia už nechám na Vás, ja som dal na spodnú žemľu sladkú chilli omáčku, syr cheddar, slaninu, mäso, opäť slaninu, cibuľové krúžky, trošku tatárskej omáčky a ľubovoľný šalát, prikryjete vrchom žemle.
- Dobrú chuť :)