Pondelkové pokušenie
	        Autor receptu: alex100
	         
	        
	              Názov tohoto dezertu preto, lebo som ho vymyslel v pondelok. Kúpil som si novú 
silikónovú formu na korpus tak som musel niečo vyskúšať. Keďže výsledok bol taký, že sa 
všetci oblizovali tak  to ponúkam aj vám. 
| 		  
				  	  
				  	12 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	25 minút  na 160 °C  | 
Postup
- Cesto: 
    vajcia  a cukor vymiešame, potom pridáme múku s kypriacim práškom do pečiva a nakoniec  kandizovanú citrónovú kôru.  Hmotu vlejeme do silikónovej formy na pečenie. pečieme 25 minút pri teplote 160 stupňov. Po dopečení necháme vychladnúť a chladné vyklopíme z formy na tácku. 
 - Plnka č. 1 : 
     Z mlieka a zlatého klasu a  vanilkového cukru uvaríme puding. Musí byť hustý. Do ešte teplého zamiešame  asi 50 g  palmarínu. a tiež aj rum. Puding potom za stáleho miešania ochladíme na izbovú teplotu.  / Ja to robím, tak, že si do dresu napustím studenú vodu a miešam to v nej, ochladne to rýchlejšie./    V druhej miske vymiešame palmarín, čo ostal, s cukrom.  S cukrom vymiešaný tuk potom postupne vmiešavame do pudingu.  
 - Plnka č. 2 :  
     Šľahačku so stužovačom vyšľaháme do tuhej hmoty. Potom pridáme práškový cukor a ešte trochu pošľaháme.  Musí to byť úplne tuhé.   Takúto tuhú šľahačku natrieme na plnku a posypeme strúhanou čokoládou a ešte dozdobíme strúhanými mandľami.