Pomarančový kurací steak s čokoládovo-karí omáčkou (fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Takže robím Sočku do školy a samozrejme o čokolade:Dako inak keď ju tak milujem no a mala som si vymyslieť nieaký čokoládový recept:)....a kedže po sviatkoch mam pečenia už dosť tak som to spojila s mäskom:) Mňam!:P

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si marinádu ...nastrúhame pomarančovu kôru,pridáme olej a posolíme(možme pridať aj med ale pre mna by to bolo už veľmi sladke)
  2. Kuracie prsia umyjeme a potrieme marinádou....možme ich zabaliť do celofanu a nechať odležať ale aj hed grilovať:).....bud na grile alebo grilovacej panvici
  3. A grilujeme priblížne 5-8 min
  4. Na omáčku:si rozpustíme na miernom plameni maslo a nalamanu čokoládu. nevaríme!!
  5. Pridáme trocha smotan ale nevaríme smotanu pridávame podľa toho aku hustu omáčku chceme poprípade pridáme ešte aj čokoládu
  6. Odstavíme a pridáme kari a trocha soli iba aby sa zvýraznila chuť hoci kari je dosť štiplave
  7. Podávame s ryžou,.....alebo iba tak:P