Polentová kaša 
	        Autor receptu: elixir
	         
	        
	        S ovocím, orechmi a voňavými koreniami.
| 		  
				  	  
				  	1-2 porcia  | 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Para orechy pokrájame na plátky. V hrnci dáme zohrievať mlieko so soľou, cukrom a mletým vanilkovým strukom. 
 - Do malého hrnca dáme na mesiačiky nakrájanú nektarínku, posypeme ju škoricou, prikryjeme a chvíľu ju podusíme na miernom plameni. Na záver odložíme z plameňa a primiešame maslo a med, opäť prikryjeme.
 - Keď mlieko začne vrieť, postupne doň vmiešame polentu, za stáleho miešania necháme opäť zovrieť a varíme do zhustnutia. 
 - Kašu dáme na taniere, obložíme plátkymi nektarínky, posekanými orechmi, polejeme maslovo-medovou zmesou a dozdobíme medovkou.