Bezlepkové palacinky

Pohánkovo-mandľové minipalacinky bez lepku

Autor receptu: novalim

Deti palacinky milujú. Ale aj dospelí často neodolajú a pochutia si na nich. My sme pre vás pripravili ich zdravšiu miniverziu a použili sme na to našu pohánkovú múku.* Tú sme skombinovali s mletými mandľami, mliekom a medom a chutný recept bol na svete. Vychutnajte si ich aj vy na raňajky s celou rodinou.

16 ks
porcií
25 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Všetky prísady spolu rozmixujeme na hladké cesto, ktoré necháme 10 minút postáť. Minipalacinky pečieme z oboch strán na lievancovej panvici na rozpálenom kokosovom oleji bez vône.
  2. Podávame teplé, preliate javorovým sirupom s malinami, čučoriedkami alebo iným ovocím.