Podhrdlina s fazuľovým ragú na slanine
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
2 minút tepelná úprava |
Postup- Podhrdlinu očistíme od kože, orežeme prebytočný tuk a nakrájame na kocky. Necháme
cez noc marinovať s cesnakom a rascou, nasolenú a okorenenú. Zabalíme do hrubšieho igelitového vrecúška a varíme vo vode horúcej 90 stupňov, kúsky veľkosti 3 x 3 cm asi 100 až 120 minút. Vychladíme.
- Bielu fazuľu, napr. limskú alebo perličku, uvaríme do mäkka. Scedíme a necháme
schladiť.
- Na rezance nakrájanú slaninu spolu so šalotkou orestujeme na panvičke, podlejeme bielym vínom, bravčovým jusom, pridáme fazuľu a redukujeme. Podávame s dijonskou horčicou.
|