Syrová chuťovka

Plnený parmezánový košíček

Autor receptu: orsi212

Suroviny

Postup

  1. Na suchú teflonovú alebo keramickú panvicu s priemerom cca 20 cm nasypať po celej ploche strúhaný parmazán v tenkej vrstve. Nechať piect cca 3 min., pokiaľ sa neurobí jemná placička, tú potom otočiť a opiecť aj z druhej strany, ale stačí už len 1 minútku.
  2. Ešte horúce preniesť obracačkou na obrátenú mištičku na kompót, troška poohýbať a nechať vychladnúť.
  3. Náplň do košíčka: Na olivovom oleji orestovaný stopkatý zeler, feferónka, drvená rasca a celé šampiňóny, málinko osoliť. Po odstavení primiešať vačšie množstvo nasekanej petržlenovej vňate a dať na tanier do parmezánového košíčka.
  4. Ozdobiť podľa fantázie a chuti, ja som dala avokádo.