Syrová chuťovka
Plnený parmezánový košíček
Autor receptu: orsi212
Postup- Na suchú teflonovú alebo keramickú panvicu s priemerom cca 20 cm nasypať po celej ploche strúhaný parmazán v tenkej vrstve. Nechať piect cca 3 min., pokiaľ sa neurobí jemná placička, tú potom otočiť a opiecť aj z druhej strany, ale stačí už len 1 minútku.
- Ešte horúce preniesť obracačkou na obrátenú mištičku na kompót, troška poohýbať a nechať vychladnúť.
- Náplň do košíčka: Na olivovom oleji orestovaný stopkatý zeler, feferónka, drvená rasca a celé šampiňóny, málinko osoliť. Po odstavení primiešať vačšie množstvo nasekanej petržlenovej vňate a dať na tanier do parmezánového košíčka.
- Ozdobiť podľa fantázie a chuti, ja som dala avokádo.
|