Plnené orechové pečivo
Plnené oriešky
Autor receptu: katarinalucanova
Orechové drobné pečivo.
30 porcií |
60 minút príprava |
15 minút na 170 °C |
Postup
- Cesto: Všetky suroviny na cesto spolu zmiesime. Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a necháme v chlade odležať.
- Odležané cesto rozšúľame na pomúčenej doske a pokrájame na malé kúsky, ktoré povtláčame do formičiek v tvare orecha a upečieme (15 minút na 170 °C). Upečené polovičky orechov hneď vyklopíme z formičiek.
- Plnka: Všetky suroviny na plnku dobre vyšľaháme. Vychladnuté upečené pečivo naplníme plnkou a zlepujeme.
- Poleva: Čokoládu a Ceru spolu roztopíme nad parou. Naplnené zlepené oriešky spolovice namočíme do pripravenej polevy.