Plnené orechové pečivo

Plnené oriešky

Autor receptu: katarinalucanova

Orechové drobné pečivo.

30
porcií
60 minút
príprava
15 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Cesto: Všetky suroviny na cesto spolu zmiesime. Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a necháme v chlade odležať.
  2. Odležané cesto rozšúľame na pomúčenej doske a pokrájame na malé kúsky, ktoré povtláčame do formičiek v tvare orecha a upečieme (15 minút na 170 °C). Upečené polovičky orechov hneď vyklopíme z formičiek.
  3. Plnka: Všetky suroviny na plnku dobre vyšľaháme. Vychladnuté upečené pečivo naplníme plnkou a zlepujeme.
  4. Poleva: Čokoládu a Ceru spolu roztopíme nad parou. Naplnené zlepené oriešky spolovice namočíme do pripravenej polevy.