« Naspäť na tento recept

Plnené marhule a jahody kokosovo-čokoládovým krémom verzia na vytlačenie

Predminulý pondelok som sa zúčastnila vegánskej večere, kde každý niečo prinesie, všetko jedlo sa uloží na stoly a každý z každého konzumuje. Úžasná akcia. A jedna slečna robila aj plnené marhule čokoládovo-kokosovým krémom, nechala som sa inšpirovať.

Autor receptu: zuzananoskova

Postup receptu

Ja používam kokosové mlieko Rapunzel 400ml. Som ho otvorila a vybrala len tuhú "dužinu", ktorú som dala zvlášť do nádoby, k nej pridala kakao a myslím, že tentokrát som ani nedosládzala. Krém dajte ešte zachladiť do chladničky. Ideálne je ho urobiť večer. Tvrdím, že je dôležité mať kvalitné kakao, na chuti to poznáte určite. Ja používam nepražené kakao bio od Lifefood.

Umyté jahody opatrne povykrajujeme, spodok rovno zarežeme a naplníme krémom. Ozdobíme stonkami s lístočkami.
Plnené marhule a jahody kokosovo-čokoládovým krémom - obrázok 2

Umyté marhule prekrojíme a naplníme krémom, dozdobíme mätou napr.
Plnené marhule a jahody kokosovo-čokoládovým krémom - obrázok 3

Pred podávaním môžeme dať aj do chladničky alebo hneď konzumovať.

Suroviny




2-3
porcie
30
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist